Λοιπά

Ο Β.Δ. Τομέας περιλαμβάνει τις περιοχές : Γαλατσίου - Λαμπρινής, Ν. Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας - Μεταμόρφωσης, Αχαρνών - Καματερού.
Στο facebook : www.facebook.com/epam.voriodytikos.tomeas

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

1-3-2014 παρουσίαση στο Ν. Ηράκλειο του προγράμματος των 100 πρώτων ημερών

Το Σάββατο 1-3-2014 στην κατάμεστη αίθουσα του Πολύκεντρου του Ν. Ηρακλείου, έγινε η παρουσίαση του προγράμματος των 100 πρώτων ημερών μιας κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου.

Η παρουσίαση έγινε κατόπιν προετοιμασίας των πυρήνων που απαρτίζουν τον Β.Δ. Τομέα, δηλαδή, του Γαλατσίου - Λαμπρινής, Ν. Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας - Μεταμόρφωσης και Αχαρνών - Καματερού, με την βοήθεια της Οργανωτικής Γραμματείας.
 
Στην εκδήλωση, τον κεντρικό ομιλητή οικονομολόγο και Γ.Γ. του Ε.Πα.Μ. Δημήτρη Καζάκη, πλαισίωσαν οι :
Στάλιας Σπύρος (Οικονομολόγος) Χριστοφορίδης Γιώργος (Εκδότης της εφημερίδας “Το Χωνί”) Παναγόπουλος Σωκράτης (Εκπρόσωπος της νεολαίας του ΕΠΑΜ)  και ο γνωστός σε όλους μας για την αγωνιστικότητά του και πάντα έφηβος - πατέρας Ηλίας Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό.


Παρά την βροχή και το τριήμερο που ήταν μπροστά λόγω των Αποκριάς, η αίθουσα γέμισε από κόσμο που ήθελε να ακούσει, να μάθει, να ρωτήσει, να προτείνει. 

Αξιοθαύμαστη δε ήταν η επιθυμία του κοινού να συμμετάσχει πλέον ενεργά μέσα από τις τάξεις των φίλων και των μελών του Ε.Πα.Μ., συμπληρώνοντας σχετικές φόρμες.

Στην ομαλή εξέλιξη της παρουσίασης συνέτειναν, η πάντοτε άρτια ομάδα Περιφρούρησης, η Οργανωτική Γραμματεία και οι πυρήνες των περιοχών. Το παρόν έδωσαν επίσης μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, της Νομικής Υπηρεσίας και άλλοι. 

Αυτό που έμεινε σε όλους ως "γεύση" μετά το τέλος της παρουσίασης του προγράμματος είναι το εξής : ο κόσμος διψάει για να μάθει την Αλήθεια και κυρίως δεν εγκλωβίζεται πίσω από δοτά ... κανάλια της tv και του ραδιοφώνου.  
Ο Έλληνας γνωρίζει πως υπάρχει λύση και λέγεται Ε.Πα.Μ.

Εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Επιπλέον πλούσιο φωτογραφικό υπάρχει και εδώ

Σημείωση : σύντομα θα ακολουθήσει ανάρτηση με το σχετικό video