Λοιπά

Ο Β.Δ. Τομέας περιλαμβάνει τις περιοχές : Γαλατσίου - Λαμπρινής, Ν. Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας - Μεταμόρφωσης, Αχαρνών - Καματερού.
Στο facebook : www.facebook.com/epam.voriodytikos.tomeas

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Τρία χρόνια μετά και όλα είναι επίκαιρα

Ήταν Οκτώβρης του 2011. Κοντά στα 3 χρόνια πριν όταν ο Δημήτρης Καζάκης ισοπέδωνε αυτούς που τα ΜΜΕ παρουσίαζαν (και παρουσιάζουν) ως γνώστες (που διαπλάθουν συνειδήσεις).

Αν δεν είχε κοπεί ο λόγος της κοινής λογικής και της γνώσης από τα ΜΜΕ, η Χώρα μας τώρα, 3 χρόνια μετά από το "τότε" θα ήταν Εθνικά Ανεξάρτητη, χωρίς δουλείες σε διεθνείς τοκογλύφους και σε όρνεα υπαλλήλους τους.

Ακούστε με προσοχή τα όσα επικαλούνται "έμπειροι" και μη, "διακόπτες" του λόγου του για ... βιομηχανικούς τομείς στην Χώρα και σκεφτείτε πόσες βιομηχανίες έχουν απομείνει στην Επικράτεια. Ακούστε και σκεφτείτε το τι ζούμε σήμερα -σχεδόν 3 χρόνια μετά από όσα από τότε προτείνονταν- από τον Δημήτρη Καζάκη.

Τρία χρόνια πριν από σήμερα και είναι σαν να μη πέρασε ούτε μια μέρα. ... εκτός τις από εκατόμβες Ελλήνων που ώθησαν οι φερόμενοι ως κυβερνήτες σε αυτοκτονία, εκτός από εκατομμύρια ανέργων και εκατομμύρια Ελλήνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και δεκάδες χιλιάδων μικρο-ομολογιούχους που, αφού βάπτισαν ως κούρεμα την αρπαγή των αποταμιεύσεων τους, μετέθεσαν την αποπληρωμή των τοκογλυφικών οφειλών στο μέλλον οι ... κυβερνήτες τούτης της Χώρας.